Vés al contingut
1

Comerç i pandèmia, a debat a Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

El comerç i la petita empresa de Pineda viuen un moment complicat quan aviat farà dos anys de l'inici de la pandèmia, però també amb esperança, perquè les darreres notícies són bones pel descens de la sisena onada. Així s'ha posat de manifest en el programa Pineda Es Mou, de Ràdio Pineda, que ahir al migdia va organitzar una taula rodona de comerciants.

 

Es va parlar dels alts i baixos que han patit els darrers dos anys, de projectes que iniciaven i havien d'aturar, dels que han hagut de tancar, dels que han estrenat nous projectes, i també de propostes par ajudar a les persones que estan més afectades. En el programa van compartir les pròpies vivències i el testimoni que han recollit dels seus clients i clientes. Al programa hi ha participat la Clara Morera , (AXA Uniamar Pineda), Montse Costa (I Loft You), la Neda (Pi by Neda, Maribel Granados (de Poletes i presidenta de Gent de Pineda), Marta Hernàndez (ComunicAcció) i Sònia Moraleda, regidora de comerç i turisme de Pineda.

 

1

 

El que més valoren els comerciants és la implicació del poble de Pineda i el vincle amb el comerç de proximitat. Defensen que cal col·laborar entre els propis comerciants i cooperar abans que competir. També defensen que cal anar units i treballar tots a una per potenciar les activitats i propostes i donar vida i alegria als carrers.

 

 

Podeu tornar a escoltar Pineda Es Mou, presentat per Maria-Josep Hernàndez, al servei de radio a la carta de la nostra web, www.radiopineda.cat i l'APP de Ràdio Pineda al mòbil.

 

1