Vés al contingut
1

El mòbil i els patinets elèctrics protagonistes als dibuixos del Calendari d’Educació Viària de la Policia Local

 

Escolta l'entrevista als premiats i a la regidora de Seguretat Viària, Sílvia Biosca

 

Aquí pots veure una galeria de fotos


 

Aquest dimecres a la tarda s'ha fet l’entrega de premis i la presentació del Calendari d’Educació Viària de la Policia Local 2022 a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Aquest any hi han participat 580 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Pineda. En total s’han seleccionat 14 dibuixos, triats per votació popular.

El consum d’alcohol al volant, l’ús del cinturó de seguretat, el mòbil o el patinet elèctric són alguns dels dibuixos que han fet els nens i nenes.

 

La regidora de Seguretat Viària, Sílvia Biosca, ha dit que «el calendari és un reconeixement també pels infants i els fa molta il.lusió, també als pares, ja que tothom hi ha participat».

Sílvia Biosca també ha dit que «el concurs també ajuda a apropar els infants i les famílies a la Policia Local i és una activitat inèdita i pionera a Catalunya».

A causa de la pandèmia la votació popular s’ha hagut de fer online. A l’acte d'entrega de premis hi ha participat l’alcalde de Pineda Xavier Amor, la Regidora de Seguretat Sílvia Biosca, el Cap accidental de la Policia Local Carlos Castro i els monitors d’Educació Viària Pili i Jordi. També hi eren els nens i nenes que hi han resultat premiats acompanyats de les seves famílies.

 

1


 

1