Vés al contingut
1

El nou punt de vacunació de Pineda, a ple rendiment

El nou punt de vacunació a Pineda, al 30º Hotel Pineda Splash, ja està a ple rendiment. Aquest matí s'ha fet una trobada entre l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, la directora de l'ABS Pineda, Adriana Ramos i el director general de la cadena hotelera, Alfonso Ruiz. També han assistit la primera tinent d’alcaldia, Sílvia Biosca; el regidor de salut, Santiago Macip; i la regidora de turisme, Sònia Moraleda. Han pogut comprovar el funcionament de la campanya a Pineda en la nova ubicació, al C/ Girona, 14. S'hi estan posant les vacunes COVID i també l'antigripal.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a la Dra. Adriana Ramos

Escolta AQUÍ l'entrevista a l'alcalde, Xavier Amor

Escolta AQUÍ l'entrevista al director general de la cadena hotelera

 

 

1

 

1

 

1
Dra. Adriana Ramos, directora de l'ABS Pineda

 

La directora de l'ABS Pineda, la dra. Ariana Ramos, ha agraït la cessió de l'espai. Ha explicat a Ràdio Pineda que en aquests moments hi ha un 82% de persones vacunades, dels percentatges més alts del Maresme. També ha dit que més endavant caldrà la tercera dosi per a la població general, que ara es posa a la gent gran. La directora de l'ABS Pineda ha explicat que cal estar molt atents, perquè estem en un moment de rebrot, amb un centenar de casos en dues setmanes. Per això, cal prendre totes les mesures preventives i vacunar-se qui no h hagi fet. Ha dit que el focus principal d'aquests rebrots és la població no vacunada, els que no s'han vacunats i també els nens. Tot i així, hi ha casos també de reinfecció i de persones vacunades, encara que en la majoria de vegades són menys greus.

 

 

1
L'alcalde de Pineda, Xavier Amor

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha fet un agraïment a l'esforç que s'està fent des dels serveis sanitaris i als responsables de l'hotel que han cedit l'espai. Xavier Amor ha fet una crida a la vacunació, també com a acte de generositat per la gent, i ha dit que cal per consciència col·lectiva.

 

1
Alfonso Ruiz, directir

 

El director general de la cadena hotelera del  30º Hotel Pineda Splash, Alfonso Ruiz, ha explicat a Ràdio Pineda que «sector públic i privat s'han de donar suport, ja què «la pandèmia ens està tocant a tots». Ha dit que confien en què, després de dos anys complicats, es pugui tornar a la normalitat, i una de les eines és precisament la vacunació.

 

Ràdio Pineda recull opinions a la cua per vacunar-se

A la cua per vacunar-se, la majoria eren persones grans, però també alguns joves. L'opinió general és que «no queda més remei que vacunar-se», amb algunes persones més convençudes, i d'altres, no gaire, però que davant el dubte, igualment han optat per vacunar-se. Dos joves han explicat a Ràdio Pineda que per treballar els demanen la vacuna, i avui s'han posat la segona dosi. En Manuel estava més segur, la Verònica, és contrària a la vacuna, però s'ha vacunat perquè ho necessita per la feina.

 

Alguns usuaris han demanat que es pugui accedir per una rampa, ja que a l'entrada hi ha dos esgraons, una qüestió que es solucionarà dilluns amb l'accés per l'altra porta de l'Hotel.

 

1