Vés al contingut
1

Advocada del SIAD: «Es pot ser víctima de violència de gènere i no ser-ne conscient»

L'advocada Míriam Ovejero al programa Pineda Es Mou, amb Maria-Josep Hernàndez

 

Escolta AQUÍ el programa "Pineda Es Mou"

 

«Es pot ser víctima de violència de gènere i no ser-ne conscient». Així ho ha explicat a Ràdio Pineda l'advocada del SIAD, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Pineda, Míriam Ovejero. A la consulta, que és un servei gratuït de l'Ajuntament de Pineda, atén dones en situació de violència. Ha explicat que allà resolen molts dubtes, com el fet que totes les dones en aquesta situació tenen advocat d'ofici gratuït des del primer moment que fan la denúncia a Mossos. L'advocada ha explicat que l'assistència gratuïta s'estén durant dos anys i per a totes les denúncies, civils o penals, que puguin sorgir.

 

 

La regidora d'Igualtat, Diversitat i Polítiques de Gènere, Verònica Rebollo, ha recordat que el servei del SIAD és a l'abast i gratuït per a totes les dones de Pineda i compta amb l'advocada i també una psicòloga.

 

El SIAD de Pineda està ubicat al C/ Riera, 31, a l'edifici municipal de la carretera N-II, i comparteix espai amb el Servei d’Atenció Integral LGTBI. L’horari d’atenció dels dos espais és dimecres d’11 a 14 h i dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19 h tot i que és necessari demanar cita prèvia. Per demanar hora podeu trucar al 93.767.15.16 (ext. 6) o fer un mail a siad@pinedademar.cat.

 

Més info: https://www.pinedademar.cat/serveis/dona-igualtat/servei-dinformacio-i-atencio-a-les-dones-siad

 

1
L'advocada Míriam Ovejero amb la regidora d'Igualtat, Verònica Rebollo