Vés al contingut
1

Tornen a l'alça els contagis de COVID-19, però de manera lleu

De Canet a Santa Susanna, el risc és molt alt. Actualitzat a 15/11/2021 09:37:39 amb dades fins a tres dies abans

 

Els contagis de COVID-19 tornen a anar a l'alça a Catalunya, però de manera lleu. Les dades també ho reflecteixen a Pineda i l'Alt Maresme. A més, l'alt percentatge de vacunats, gairebé el 75% amb la pauta completa, fa que hi hagi millors perspectives que en mesos anteriors, en opinió dels experts.

 

En el cas de Pineda, el risc torna a ser Molt Alt, ja que en els últims 7 dies s'han diagnosticat 22 nous casos, i la taxa de reproducció és de 3,36. La mitjana d'edat de les persones de Pineda contagiades els últims dies és de 39 anys, per tant, es tracta de població jove. En aquests moments hi ha una persona de Pineda ingressada per COVID.


1

 

Pel que fa a la vacunació, les xifres són positives a Pineda, encara que falta població per vacunar-se entre els adults joves. En total a Pineda tenen la pauta completa de la vacunació 21.291 persones (Pineda té 28.000 habitants) De la població més gran, que reben la tercera dosi, ja la tebeb 1.066 persones.

 

A Espanya s'han relaxat la majoria de mesures però recordem l'obligació de dur mascareta en espais interiors. Aquesta setmana es debatrà l'aplicació del passaport Covid a d'altres sectors, més enllà de l'oci nocturn.


Dades Pineda de Mar (s'actualitzen a diari): https://www.ccma.cat/324/coronavirus/pineda-de-mar/municipi/09082116300/