Vés al contingut
1

La Zona Verda al barri de les Creus entrarà en funcionament al desembre

 

El Ple Municipal del mes d’octubre de Pineda va aprovar ahir per unanimitat ampliar la zona verda d’aparcament al barri de les Creus. Aquesta mesura, que havia estat reivindicada per veïns i veïnes del barri, es podrà dur a terme després de l’estudi d’ocupació realitzat per l’empresa municipal Via a Punt per valorar la situació i rotació de vehicles en el barri. En concret es convertiran en carrers amb zona verda: carrer Extremadura, Aragó, Castella, Montnegre, Granada, Canigó, Sevilla, avinguda Sant Jaume. També un tram del carrer Montseny i carrer Riera tocant al barri de les Creus. En total s’amplia fins a 370 l’oferta de places d’aparcament preferents per a residents en aquest barri.

El mateix estudi d’ocupació també va concloure la necessitat de prolongar la zona verda al barri de Poblenou des de l’avinguda Hispanitat amb passeig Costa Brava i fins a tocar la carretera nacional. Per últim, també s’ampliarà la zona verda a l’altre extrem del municipi al primer tram del carrer Illes Canàries i el seu adjacent al carrer Sant Joan. Entre aquestes dues noves zones verdes sumen més de 300 places per a vehicles.

La previsió és que aquestes noves zones verdes entrin en funcionament a principis del mes de desembre.


 

Tramitació adhesiu resident 2022

Ja està oberta la tramitació per a l’obtenció de l’adhesiu resident 2022. Les persones que compleixin alguna de les circumstàncies contemplades (pagar l’IBI a Pineda, estar empadronat/da i canviar-ne l’impost de circulació, treballar al municipi per compte d’altre o tenir-hi un negoci, etc) poden fer la seva sol·licitud per al nou adhesiu que serà vàlid a partir de l’1 de gener. Es pot tramitar de forma telemàtica enviant un correu a info@viapunt.cat amb el DNI i número de matrícula i, en cas d’altes noves, amb la documentació requerida. També es pot fer de forma presencial demanant cita prèvia a citaprevia.pinedademar.org