Vés al contingut
1

Comença la campanya de vacunació de la grip

Salut ha iniciat la campanya de vacunació de la grip amb l'objectiu d'arribar al 75% de la població d'edat avançada. Enguany, totes aquelles persones majors de 70 anys podran rebre de forma simultània la vacuna de la grip i la tercera dosi de la vacuna contra la covid-19. Amb el lema 'Aquest hivern no t'arrisquis, vacuna't ara contra la grip', el departament de Salut ha anunciat que compta amb un milió i mig de dosis de vacunes destinades a diferents col·lectius, entre els quals hi ha les persones de més de 60 anys, el personal sanitari i sociosanitari, les dones embarassades i les persones amb condicions de risc.


 

Aquesta campanya coincideix amb l'administració de la tercera dosi de la vacuna contra la covid-19, que serà de Pfizer o Moderna. Fins ara, ja s'havia obert a les persones que viuen a les residències i a les immunodeprimides i, ara es facilita a tots els més grans de 70 anys. Aquest col·lectiu es podrà vacunar a la vegada de la grip i de la dosi addicional de la COVID-19. El conseller de Salut, Josep maria Argimon ha explicat com es farà aquesta administració simultània de les dues vacunes a la gent gran.

 

Els més grans de 70 anys seran citats directament i rebran un SMS informant-los de la cita per vacunar-se. I totes les persones que formin part dels col·lectius de risc poden demanar cita per la vacuna de la grip a través del web de programació de visites o a través de La Meva Salut. Paral·lelament, també es pot contactar directament amb el centre d'atenció primària corresponent.

 

1