Vés al contingut
1

Els comerciants demanen més accions de promoció per afavorir el sector

 

Fotos. Ràdio Pineda


 

Ràdio Pineda ha parlat amb diversos comerciants arran de la fira 'Batega amb el comerç' celebrada dissabte. Va ser una nova edició del 'fora estocs' per a dinamitzar el comerç. Les botigues participants van treure els seus productes al carrer i molta gent va aprofitar per buscar bons preus de bons productes de tot tipus. En total hi han participat 15 comerços i també s’han organitzat tallers per a infants a plaça Espanya i animació itinerant al matí i la tarda pel centre de la vila amb l'actuació dels Petits Musicae i els Fanàtix.

 

La Neda de la botiga Pi by Neda, i la Noemí de la sabateria Noëm han agraït al públic la iniciativa perquè han dit que «alegra el poble perquè fa venir gent i són accions que s'han d'anar fent per buidar estocs». Pel que fa als botiguers pinedencs, la majoria han fet una valoració positiva, tot i que alguns botiguers consideren que la organització de l'outlet del Molí d'en Puigvert els ha tret vendes i consideren que «la jornada va tenir menys repercussió en el comerç participant».


 

1

 

1
 

 

1

 

 

1

 

1400 persones han comprat a l'outlet del Molí d'en Puigvert

Ja des de bon matí es van formar llargues cues per accedir al recinte on s'hi venia roba i molta gent va esperar més d'una hora per a poder accedir dins de l'espai a la Plaça de les Mèlies. El gerent del Molí, Miguel Àngel Ruiz, ha dit que «estan contents de la rebuda que han tingut a Pineda malgrat les restriccions que es van haver de fer». Aquestes activitats solen tenir una gran afluència de persones que arriben fins i tot d'altres poblacions per a comprar roba a molt bon preu.

Els responsable del Molí, han fet un agraïment a l'Ajuntament de Pineda i al públic per la bona rebuda que ha tingut l'experiència, i als voluntaris i professionals de la fundació.

 

1


 

La fundació Molí d'en Puigvert

La fundació és una entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb trastorns de salut mental. El seu objectiu és contribuir a que la persona amb malaltia mental millori les seves competències professionals i pugui incorporar-se al món del treball. També es vol contribuir al canvi en la percepció que la societat té de les persones afectades per una malaltia mental.

La campanya s’ha organitzat conjuntament entre l’Ajuntament de Pineda i l’Associació de Comerciants Gent de Pineda.