Vés al contingut
1

18 persones ingressades per COVID-19 als hospitals de Calella i Blanes

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als Hospitals de Calella i Blanes és de 18 persones, 1 menys que dijous 26 d’agost. Actualment hi ha 5 persones a l’Hospital de Calella i 13 a l’Hospital de Blanes.

 

Tenint en compte l’últim recompte (26/08), a l’Hospital de Calella s’han registrat 2 ingressos i 3 altes. A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (26/08), s’han registrat 5 ingressos i 5 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari. Tenint en compte tots els centres de la Corporació de Salut, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 9 persones.


 

Des dels hospitals de Calella i Blanes fan una crida a no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques. Recordem que es demana l'ús de la mascareta en interiors i també en exteriors quan no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, i també seguir apostant pel rentat de mans freqüent, distància i ventilació. A més de reduir tant com sigui possible la interacció social.