Vés al contingut
1

L'Hospital de Calella suspèn l’activitat quirúrgica no urgent des d'aquest dilluns "per atendre la cinquena onada de pacients COVID"

A partir d’aquest dilluns 19 de juliol, l’Hospital Sant Jaume de Calella pren noves mesures per poder atendre la cinquena onada de pacients amb coronavirus, després de l’augment d’ingressos que s’ha detectat els darrers dies. En aquest cas se suspèn l’activitat quirúrgica no urgent, i es donarà prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable, així com a la cirurgia sense ingrés.

De moment, a l’Hospital de Blanes, on es porta a terme l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia, no es desprogramarà cap intervenció. No obstant això, s’està molt pendent de l’evolució dels casos positius en aquest centre.


 

Visites restringides a les plantes d’hospitalització i a les urgències

Es mantenen les restriccions de visites a una hora al dia durant el torn de matí i només es permet l’entrada d’un únic acompanyant per pacient no Covid ingressat tant a l’Hospital de Calella com de Blanes. En aquest cas es recomana que la persona compti amb la pauta completa de vacunació.

 

I en relació al servei d’Urgències de l’Hospital de Blanes, igual com ja passa a Calella, queda del tot restringit l’accés als acompanyants i no se’n permetrà l’entrada, només en algunes situacions excepcionals i cada una serà valorada pels professionals sanitaris.