Vés al contingut
1

L’Escola d’Adults Natura de Pineda fa les preinscripcions pel curs 2021-22 fins el 29 de juny

Un grup d'alumnes d'aquest curs, amb el projecte Dones i Nenes científiques. Foto: Escola d'Adults Natura

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Les preinscripcions comencen avui i es faran fins el 29 de juny. L’Escola d’Adults Natura de Pineda de Mar ofereix diverses línies de formació: per una banda ofereix el Graduat en Educació Secundària. També prepara els accessos als Cicles Formatius de grau mitjà i superior, així com l’accés a la universitat per a major de 25 anys i de 45 anys.

A més, ofereixen idiomes: hi ha cursos d’anglès fins al nivell A2 i per nivells superiors, a partir del B1, preparen pels exàmens fora del centre. També ofereixen conversa en anglès, de nivell inicial i superior. L'Escola d'Adults també fa francès i italià oral, (en funció de les preinscripcions), castellà per a estrangers i català inicial. També hi ha alfabetització i informàtica inicial.

Ràdio Pineda ha entrevistat la cap d'estudis de l'Escola d'Adults, Mar Montoya. Ha dit que aprendre no té edat, i a animat a tothom a conèixer l'Escola d'Adults. Ha dit també que l'Alumnat de l'Escola d'Adults és molt divers.

 

Preinscripcions:

De forma presencial amb cita prèvia trucant al 607.544.570 o be al 937671560. O enviant un missatge a escoladadults@depineda.cat

Informació i documentació: www.pinedademar.cat/preinscripcio-adults

 

1