Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «El nou govern parla més de trencadissa que de reconstrucció, i s'ha perdut molt de temps»

Xavier Amor (arxiu)

 

Escolta AQUÍ les declaracions

 

L'alcalde pinedenc i Primer Secretari del PSC a Pineda, Xavier Amor, ha dit que «personalment i com a alcalde, felicita a Pere Aragonès en l'aspecte més personal i li desitja molta sort i encerts perquè faran falta».

 

En l'aspecte polític, ha dit que «està decebut perquè s'ha perdut molt de temps, amb 10 anys de fracassos a la Generalitat i amb un acord de nou govern que parla més de trencadissa que de reconstrucció». Ha demanat «governar per les coses importants». Ha afegit que «l'acord neix amb les bases molt fluixes i amb una governança dèbil on només podran sobreviure els governs forts». També ha dit que «ja s'ha viscut anteriorment, quan el president Torra va dir que la passada legislatura estava acabada, i ara es repeteix».

 

Xavier Amor ha demanat més suport a l'economia i aprofitar l'oportunitat dels recursos europeus que han d'arribar properament. Ha explicat que el govern de Catalunya no es preocupa prou de tot això, i només es preocupa d'aspectes interns quan en realitat hem de dedicar el esforços a sortir d'una situació molt complexe».


 

Després de l'anunci d'ERC i Junts per governar en coalició a la Generalitat, que portaran al pinedenc Pere Aragonès a ser investit president de la Generalitat, a Ràdio Pineda hem recollit les primeres valoracions dels portaveus polítics locals a l'Ajuntament de Pineda.