Vés al contingut
1

La Confraria de Poblenou té a punt actes alternatius a la Processó aquest Dijous i Divendres Sant

 

La situació de pandèmia ha obligat a suspendre la Processó de Divendres Sant a Poblenou, però la Confraria aposta per actes alternatius que permetin acostar-se a les imatges per uns moments i mantenir la devoció i la tradició.

La presidenta de la Confraria, María José Sánchez, ha explicat a Ràdio Pineda que avui Dijous Sant, durant tota la tarda, tothom qui vulgui, podrà acostar-se al local de la Cofradia (C/ Vallès, 15 de Poblenou) per fer una ofrena floral, «una rosa, un clavell o un ram» i colocar-la als peus de les imatges. L'horari serà entre les 16,30h i les 21,30h.

El vicepresident, Jordi Pinilla, ha dit que Divendres Sant, durant tot el dia, la ciutadania es podrà acostar a veure les imatges i encendre una espelma. Serà entre les 10 del matí i 2/4 de 10 del vespre. A les 6 de la tarda, hora en que començaria la Processó, es farà un acte simòlic que es podrà escoltar per megafonia i seguir en directe pel Facebook de Ràdio Pineda.

La presidenta de la Confraria, María José Sánchez, ha volgut transmetre un missatge d'esperança.

Recordem que la connexió en directe Divendres Sant a les 6 de la tarda serà pel Facebook de Ràdio Pineda i no per la FM.

 

1