Vés al contingut
1

S'aixeca el confinament comarcal per les bombolles de convivència

 


 

Les persones de la mateixa bombolla de convivència ja es podran moure per tot Catalunya des d'avui, però es demana portar la declaració d'auto-responsabilitat. S'han anunciat controls aleatoris per fer complir les mesures.


Comerç obert el cap de setmana

Tot el comerç podrà obrir els caps de setmana i s'amplia a 800 metres quadrats la superfície de venda en els grans establiments. També reobrien les sales de joc amb un aforament limitat.


 

Esport i públic

Pel que fa a l'esport, es reprenen les competicions esportives de menors de 16 anys i també es permet el públic en aquelles que tinguin seient pre-assignat, a excepció de les competicions estatals i internacionals.


 

Trobades familiars i socials
Es limiten a un màxim de 4 persones en espais tancats, excepte quan visquin junts, i en espais privats no es permetran reunions amb persones no convivents.

 

1

 

 

1

 

 

Tornen els festivals
Als locals i els espais en què es desenvolupen activitats culturals d’arts escèniques i musicals -com ara teatres, cinemes i auditoris- es podran fer altres activitats extraordinàries, com gales, cerimònies d’entrega de premis i festivals.


 

Cultura popular estàtica

Els actes vinculats a la cultura popular i tradicional es permeten sempre que siguin activitats estàtiques, que es facin en un espai perimetral o en un espai tancat. Tindran les mateixes limitacions d’aforament que les activitats culturals d’arts escèniques i musicals que es fan en teatres o auditoris i amb els assistents asseguts.