Vés al contingut
1

Los Extremeños finalistes del concurs a la millor botifarra d'ou artesana tradicional

Foto: GremiCarn (Gremi de Carnissers, Xarcuters i Cansaladers). 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Maria José Sánchez

 

 

La botiga Los Extremeños, amb establiments a Pineda, Poblenou i Calella, ha estat finalista al 6è Concurs de Botifarra d'Ou artesana tradicional. Hem parlat amb la seva propietària l'empresària pinedenca Maria José Sánchez i s'ha mostrat molt contenta d'estar entre els 5 millors establiments de Catalunya que elabora aquest producte: la botifarra d'ou.

 

Maria José Sánchez ha explicat que el secret de l'èxit de Los Extremeños és elaborar les botifarres d'ou amb productes artesanals i de proximitat i també la innovació amb noves receptes. Ha explicat que la botifarra d'ou tradicional i la de maduixes del Maresme amb moscatell són les que els hi ha donat el premi de ser finalistes.

 

En el concurs s'han presentat un total de 62 botifarres d'ou i 5 farcits de carnaval. Maria José Sánchez ha explicat a Ràdio Pineda que el fet d'haver estat finalistes ja és un gran premi, i ha dit que a Catalunya hi ha grans artesans, i el fet d'haver quedat finalistes és motiu de gran satisfacció i d'orgull perquè és una forma de reconèixer la passió per l'ofici.

 

El concurs ha estat organitzat pel Gremi de Carnissers, Xarcuters i Cansaladers de Catalunya.