Vés al contingut
1

Salvador Illa, candidat pel PSC a les eleccions catalanes del 14F

El ministre i ara candidat, Salvador Illa, en la seva visita al gener a Pineda. Foto: Ràdio Pineda

 

Els fins ara candidat del PSC Miquel Iceta cedeix el primer lloc de la llista electoral al ministre de sanitat del govern de Pedro Sánchez, Salvador Illa. La candidatura d'Illa a la presidència per a les properes eleccions del 14 de febrer es formalitza aquesta tarda al Consell Nacional dels socialistes catalans. Ho ha avançat aquest matí La Vanguardia i a Ràdio Pineda ho ha confirmat Xavier Amor, que ha destacat les dues candidates del Maresme que són a la llista, Alícia Romero (6) i Elena Díaz. (20). Salvador Illa ha estat a Pineda en diverses ocasions, convidat per l'alcalde pinedenc, Xavier Amor, del PSC. També donant suport als actes de Xavier Amor com a candidat a l'alcaldia.

 

Xavier Amor ha destacat de Salvador Illa que és un «treballador incansable i molt honest, i ho ha demostrat sobradament com a Ministre de Sanitat en la situació que estem vivint per la pandèmia». També ha dit que té «tarannà de suma, entesa i reconciliació, que pot suposar un revulsiu a la política catalana». També ha destacat que «sempre ha estat molt proper a Pineda, i ho va demostrar pel temporal Glòria, amb les inversions que van arribar ràpidament per refer el Passeig».

 

1
Salvador Illa, atenent els mitjans a Pineda, el 25 de gener passat

 

La darrera vegada que va ser a Pineda, va venir ja com a ministre del govern espanyol el passat 25 de gener, amb motiu del temporal Glòria que va afectar greument la platja pinedenca i el litoral català. Va ser la primera vegada que els mitjans d'arreu li van preguntar, com a ministre de Sanitat pel nou virus que apareixia a la Xina. Ràdio Pineda l'ha entrevistat en les diverses ocasions que ha visitat Pineda.

 

El PSOE ha emès aquest migdia un comunicat de suport al candidat, expressant "la confiança en les decisions que prenguin els nostres companys del PSC" i agraïnt "el gest generós de Miquel Iceta i la immensa tasca portada a terme pel Primer Secretari del PSC". Alhora agraeixen a Salvador Illa la seva tasca "incansable i determinant" com a ministre de Sanitat en aquesta pandèmia "de la que, afortunadament, ja comencem a veure la llum al final del tunel", diu el comunicat del PSOE.