Vés al contingut
3

4'7 Milions d'euros pel Gran Recapte d'Aliments

Fotos: Creu Roja Alt Maresme i Càritas Santa Maria de Pineda

 

 

La campanya de El Gran Recapte d'Aliments ha superat els 4'7 milions d'euros en donacions segons el primer balanç fet aquest dissabte poc abans del tancament dels supermercats, els principals punts de recaptació. Tot i la dificultat que suposava el canvi de format de la campanya, a causa de la pandèmia, l'organització s'ha mostrat agraïda per la resposta dels ciutadans i ha animat a tothom a seguir col·laborant. Recordem que aquest any no es recullen aliments, sinó que s'ha de col·laborar fent donacions econòmiques. A Pineda, tot i que encara no tenim dades oficials, els voluntaris pinedencs han estat molt presents als supermercats informant als clients de la importància de la campanya.

 

 

1

 

 

Els diners s'han aconseguit gràcies a les donacions que han fet els ciutadans a través dels canals digitals i els punts de recollida de la campanya. Des de l'organització també han fet un agraïment a tothom que hi ha participat i també als voluntaris que han estat fent tasques de divulgació i informació de la campanya.

 

 

2

 

 

Aquests diners serviran per comprar aliments de primera necessitat per a les persones i famílies més vulnerables. L'organització calcula que per cada euro aportat es podrà comprar un kilo d'aliments.

 

Recordeu que podeu seguir fent les donacions econòmiques pel Gran Recapte fins el dia 16 de desembre al web: www.granrecapteonline.com i a través del Bizum 33596