Vés al contingut
1

Ja hi ha guanyadors del concurs de Halloween 2020 de Gent de Pineda

Fotos: Gent de Pineda

 

 

Gent de Pineda ha publicat els guanyadors de les fotos participants al concurs de Halloween 2020. Recordem que els participants s'havien de fotografiar als aparadors de les botigues associades al comerç local etiquetant a Gent de Pineda i al mateix comerç. Les tres primeres fotos més votades s'han endut premis.

 

 

1

Eva Hernández Carvajal s'ha endut el primer premi: Un cap de setmana a Port Aventura. Foto feta davant l'Òptica Poblenou

 

Eva Hernández Carvajal s'ha endut el primer premi valorat en un cap de setmana a Port Aventura. La foto la va fer davant l'aparador d'Òptica Poblenou i és la foto que ha obtingut més 'm'agrada'. La guanyadora s'ha endut un val de 100 euros a gastar als restaurants i cafeteries associats al comerç local. I el comerç ha estat el guanyador perquè la foto més votada s'ha fet en el seu comerç, segons ha especificat Gent de Pineda, que ha volgut deixar clar que "no es tractava d'un concurs d'aparadors".

 

2

Raquel Gallego s'ha endut el segon premi: Un val de 75 euros per gastar als restaurants o bars associats

 

Raquel Gallego ha guanyat el segon premi valorat en un val de 75 euros a gastar als bars o restaurants associats a Gent de Pineda. La foto la va fer davant la immobiliària Les Mèlies.

 

 

3

Raquel Pérez ha guanyat el tercer premi valorat en 50 euros a gastar als restaurants i bars associats

 

 

El tercer premi ha estat per Raquel Pérez que es va fer la foto davant la Clínica Daxa. El premi és un val de 50 euros a gastar als bars o restaurants associats al comerç local.

 

 

Gent de Pineda ha fet una valoració positiva de la campanya pel que fa a la participació del concurs. Tot i ser moments difícils pel sector a causa de la crisi sanitària, la campanya de Halloween ha servit per intentar incentivar el comerç local. Gent de Pineda ja ha contactat amb els guanyadors i les guanyadores que podran gastar els premis quan la situació actual ho permeti.