Vés al contingut
caminada virtual cancer de mama

Activitats per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama avui dilluns

 

 

L'objectiu d'aquesta commemoració és conscienciar a la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia. Enguany es vol destacar l'estudi de l'ADN per a predir la resposta als tractaments. A més, és una malaltia que afecta a gran quantitat de persones arreu del món. El càncer de mama afecta també als homes, un 2% de casos, tot i que és una dada força desconeguda.

 

 

A Pineda, aquest any i degut a l'emergència sanitària, no es pot celebrar la CAMINADA CONTRA EL CÀNCER de Pineda. La Junta Local de la Lluita Contra el Càncer han explicat que, tot i així, «el municipi no s'atura, i malauradament el càncer tampoc». Per tant des de l'AECC - Catalunya Contra el Càncer i la pròpia Junta Local de Pineda de Mar s'ha habilitat una guardiola virtual per a fer els nostres donatius (particulars, empreses, ...)».

 

El funcionament de la guardiola virtual és molt senzill, i es pot accedir amb el mòbil o l'ordinador fent l'ingrés a un compte corrent. És el mateix que fer una compra d'un producte per internet, i d'aquesta forma es fa el donatiu. Les empreses també poden fer-ho. Es pot fer qualsevol aportació econòmica.

 

Us adjuntem el link https://www.aecc.es/es/hucha-voluntarios?id=200061870

 

 

També podeu col·laborar comprant galetes de Soniaaurea Cakes

 

I fins avui dilluns 19 d'octubre podeu comprar les galetes solidaries al preu de dos euros a l'establiment SoniaAurea Cakes de Poblenou. Les galetes tenen forma de cor i estan decorades amb un llaç i un raig que significa esperança i llum per les persones que lluiten contra aquesta malaltia. El preu de les galetes solidaries és de 2 euros i tots els diners recaptats s'entregaran íntegrament a l'AECC per a la investigació i tractaments del càncer de mama.

 

1