Vés al contingut
1

La Llar d'Infants Bressol de Mar de Pineda té una aula en aïllament per un cas COVID-19

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Elisa Cobacho, directora

 

La Llar d'Infants Municipal Bressol de Mar de Pineda Centre té una aula en aïllament domiciliari per un cas de COVID-19. Ho ha confirmat a Ràdio Pineda la directora de l'escola Bressol, Elisa Cobacho, que ha explicat que es tracta d'un infant de l'aula del grup 1, que són els nens i nenes d'entre un i dos anys. Des de l'ambulatori de Pineda han fet proves PCR als infants de la classe i la tutora, i pel moment, a falta de dos resultats, tots han donat negatiu. Tot i així, segueixen el protocol de Salut i estan a casa. La resta de la Llar d'Infants Bressol de Mar funciona amb normalitat.

 

La directora, Elisa Cobacho, ha explicat a Ràdio Pineda que s'han seguit tots els protocols de forma molt ràpida i actualment, es troben tots bé. «És un cas positiu que s'ha donat fora de l'escola, per contacte amb un altre infant afectat de fora de la Llar d'Infants. Es van establir els protocols en el moment que ho vam saber. Elisa Cobacho ha destacat la responsabilitat, tant de la família, com el CAP de Pineda i l'Escola. Una unitat del CAP va anar a la llar d'infants a fer les proves i els que no hi eren ,els van citar.

La directora ha volgut donar un missatge de confiança a les famílies i ha recordat que l'escola és un espai segur pels infants. Ha destacat que els protocols es segueixen de forma molt rigorosa i ràpida. Aquest cas, a la Llar d'Infants Bressol de Mar, a Pineda Centre, és el primer cas positiu en un centre educatiu de Pineda que ha fet confinar una aula.