Vés al contingut
1

Valoració satisfactòria a les llars d'infants en aquest inici de curs marcat per la pandèmia

Fotos: LLars d'Infants Bressol de Mar i Marinada

 

Escolta AQUÍ a Èlia Roqueta directora de la Llar d'Infants Marinada

Escolta AQUÍ a Elisa Cobacho directora de la Llar d'Infants Bressol de Mar

 

 

Les llars d'Infants municipals Marinada i Bressol de Mar també han començat el nou curs aquest dilluns i ho han fet adaptant les escoles amb les mesures de seguretat corresponents, convertint les instal·lacions en espais segurs pels infants i les famílies. Aquests primers dies els infants i els pares i mares fan les adaptacions i la directora de la Llar d'Infants Marinada Èlia Roqueta ha dit que tot ha anat bé.

 

 

3

 

 

Èlia Roqueta ha explicat les diferents mesures que s'estan aplicant a la llar d'infants com les diferents entrades i sortides de les famílies per deixar i recollir els infants, també hi ha estores desinfectants i es fa molta ventilació. Les treballadores van en tot moment amb la mascareta i utilitzen un vestuari especific.

 

4

 

 

De la seva banda, la llar d'Infants Bressol de Mar també fa una valoració positiva de l'inici de curs amb les noves mesures que s'han hagut de prendre arran de la Covid. Escoltem la seva directora Elisa Cobacho.

 

 

1

 

 

Elisa Cobacho també ha parlat de les diferents mesures que s'han hagut d'aplicar a l'escola com obrir dos espais per entrades i sortides a la llar, rentat de mans, presses de temperatures, entre altres mesures. Els pares no poden entrar a les aules però sí a l'escola per deixar els infants. La directora de la llar d'infants Bressol de Mar ha dit que era necessari que els nens i les nenes tornessin a l'escola i ha transmès un missatge de tranquil·litat a les famílies dient que l'escola és un espai segur pels infants.

 

2

 

 

Tot i els canvis que s'han hagut de fer a les llars d'infants arran de la Covid, com a la resta de centres educatius, les llars d'infants municipals fan una valoració positiva de l'inici del curs escolar. Recordem que a la Llar d'Infants Marinada encara hi ha places per inscriure als nens i nenes nascuts entre el 2018-2019.