Vés al contingut
ajuts_ordinadors

Fins aquest divendres es poden demanar ajuts per la compra d'ordinadors per a estudiants

La iniciativa de l'Ajuntament de Pineda subvenciona amb fins a 375 € la compra d’ordinadors per estudiants. El període de sol·licituds és fins aquest divendres 24 de juliol.


 

La quantia de l'ajuda dependrà de la situació econòmica de cada família. Poden sol·licitar aquest nou ajut famílies amb infants o adolescents de fins a 20 anys empadronats a Pineda de Mar, amb matrícula en ensenyaments d’educació primària, secundària, cicles formatius, batxillerat, estudis universitàries i escola d’adults el curs 2020-21 (independentment d’on es trobi el seu centre d’ensenyament) i que no sobrepassin els llindars econòmics de renda familiar.

Podeu fer les sol·licituds a través del portal https://www.pinedademar.cat/ajuts-portatils o amb cita prèvia trucant al telèfon 93 767 15 60.


 

Amb aquest ajut aplica per primera vegada el model de tarifació social a Pineda. Així la subvenció que es concedirà a la família sol·licitant variarà en funció de la seva situació econòmica. Aquesta iniciativa també ha afavorit el comerç local que ven ordinadors. Les empreses de Pineda s'han pogut adherir al conveni de col·laboració d'aquest ajut per tal que les famílies puguin adquirir-hi els terminals en els seus establiments. L'ajuda pot arribar fins a 375 € per cada terminal.