Vés al contingut
shopping:night_2020

Se suspèn la 'Shopping Night' a Pineda programada de l'1 d'agost

Actualització 17/07/2020: Finalment, l'acte de la 'Shopping Night', organitzat per l'associació comercial Gent de Pineda, ClauTic i l'Ajuntament de Pineda, s'ha suspès per la situació de pandèmia de la COVID-19.

 

 

Torna una nova edició de la 'Shopping Night' aquest mes d'agost, organitzada per l'associació de comerciants Gent de Pineda. La celebració començarà a les 10 h del matí a Plaça Espanya on es promocionaran els diversos comerços de Pineda que hi participaran, segons ha explicat a Marc Gálvez, membre de la Junta de Gent de Pineda. A més, les botigues romandran obertes fins passada la mitjanit. També hi haurà animació infantil i jocs gegants per la canalla a la Plaça de les Mèlies i al carrer Dr. Bertomeu.

 

L'acte central de la 'Shopping Night' d'enguany és una gran competició de Minecraft. Marc Gálvez ha explicat a Ràdio Pineda que «buscaven una activitat diferent» i que «portarà proves inspirades en el comerç pinedenc».

 

L'activitat, que va a càrrec de l'empresa local Clau Tic, és per infants i joves i s'han d'inscriure online prèviament. Es pot fer a través del codi QR del cartell promocional de la Shopping Night. La inscripció al torneig té un preu de 5 € que es canviarà el dia de l'esdeveniment per tiquets per gastar als establiments de la zona.

 

Marc Gálvez ha destacat que les mesures d'higiene seran presents a la Shopping Night, especialment a la competició de Minecraft, «per garantir la seguretat de tothom qui participi en aquesta jornada». Tanmateix, Marc Gálvez també ha animat als comerços de Pineda i a tothom a participar «en una jornada diferent i divertida a Pineda», que se celebrarà l'1 d'agost.