Vés al contingut
1

COVID-19: dues noves morts i 39 positius més al Maresme que la setmana anterior

Photo: by ThisisEngineering RAEng on Unsplash

 

 

L'actualització de l'informe sobre l'impacte de la COVID-19 al Maresme recull dues noves víctimes mortals que eleven a 549 les defuncions per coronavirus a la comarca. Pel que fa a les defuncions, no es fan públiques per municipis, però sí per comarques, i aquestes corresponen a la darrera setmana.

D'altra banda, es confirma la tendència a l'alça del nombre de contagis al Maresme. S'han comptabilitzat 39 positius nous positius i 1.423 casos sospitosos més que la setmana anterior.

Pel que fa a les dades a Pineda, no hi ha cap increment significatiu. Actualment, Pineda suma fins la data d'avui 108 casos positius confirmats amb la prova. Els casos classificats com a sospitosos pel personal sanitari són un total de 1.469 des de l'inici de la pandèmia


 

Torna a haver ingressats als hospitals de Calella i Blanes.

El nombre total de pacients ingressats per la Covid-19 als hospitals de la Corporació és de 3 persones. Dues estan hospitalitzades a Calella (158 casos acumulats) i una a Blanes (121 casos acumulats). En relació als professionals no hi ha cap novetat. Continua sense haver-hi cap cas.