Vés al contingut
enzo

Nicole, mare de l'Enzo amb Síndrome de Williams: "Cal més suport per la inclusió a les escoles"

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

La Nicole, veïna de Poblenou, ha engegat una campanya en defensa de la inclusió. El seu fill té 3 anys i té la Síndrome de Williams. Al setembre començarà l'escola i ho afronta amb molta il·lusió, però també li fa molt de respecte. La Síndrome de Wíliams suposa una pèrdua de naixement de 25 gens del cromosoma 7. En el seu cas, té algunes problemàtiques de salut i un retard intel·lectual, tot i que hi ha d'altres casos molt més greus. Alhora, és un nen molt simpàtic, i que empatitza molt amb els sentiments.

 

1
L'Enzo amb la seva germana, Luz. Foto: Nicole


 

L'experiència a la llar d'infants ha estat positiva, i ara espera que a l'escola ordinària tingui una bona acollida. La mare considera que "encara falta molt per poder educar els nens i nenes dins de la normalitat de la diferència". Per això, ha explicat que impulsa una campanya de la plataforma "yoosoigo" dedicada a la inclusió, i també vol conscienciar les famílies que tots els nens i nenes han de conviure i sense problemes, malgrat uns i altres siguin diferents. En la campanya es demana a la Generalitat que es garanteixi la inclusió a totes les escoles.

 

 

Demana suport a la campanya que ha engegat: es tracta simplement d'afegir-se a traves de la plataforma "www.osoigo.com". Es pot entrar amb Facebook i no cal donar cap altre dada ni telèfon.

 

https://www.osoigo.com/es/nicole-correa-enzo-tiene-3-anos-y-sindrome-de-williams-cuando-habra-mas-inclusion-en-las-escuelas-para-cubrir-las-necesidades-educativas-de-los-ninos-como-el.html

 

1
L'Enzo amb la seva mare Nicole. Foto: Nicole