Vés al contingut
1

Una nova defunció eleva a cinc les morts a causa del coronavirus a l'Hospital Sant Jaume

Ja hi ha cinc morts per Coronavirus a l'Hospital de Calella i nou a l'Hospital de Blanes.

 

Als centres hospitalaris de la Corporació s’han confirmat 6 nous casos de coronavirus i amb aquests ja en són 68 el total de persones hospitalitzades per aquesta malaltia

 

A l’Hospital de Calella s’ha confirmat un nou cas per coronavirus, també s’ha fet un trasllat a un altre hospital i s’ha registrat una nova defunció, amb aquesta, la cinquena mort a Calella. Ara hi ha un total de 31 pacients ingressats al centre per aquesta malaltia.

 

A l’Hospital de Blanes s’han confirmat 5 nous casos positius per coronavirus. També s’ha registrat una nova alta, i fins ara se n’han donat sis. També ahir dilluns va haver una nova defunció: ja han mort nou persones a l'Hospital de Blanes. Actualment, hi ha 38 pacients hospitalitzats.

 

Dades per ABS

I pel que fa als casos confirmats per Àrea Bàsica de Salut a l'Alt Maresme, les xifres es mantenen respecte ahir en la majoria de casos: En el cas de l'ABS de Pineda de Mar (que inclou els centres de salut de Pineda Centre, Poblenou i Santa Susanna) aquest dimarts 30/3 hi ha confirmats 17 casos. A Calella hi ha confirmades 16 persones amb COVID-19, amb una taxa del 60,9. Les dades de l'ABS de Malgrat de Mar sumen els casos d'aquest població i de l'ambulatori de Palafolls, amb 12 persones confirmades i una taxa del 41,6. A Tordera sí ha incrementat les xifres i ara hi ha 7 casos confirmats.