Vés al contingut
1

Els Bombers han d'extreure aigua de baixos i soterranis de primera línia de mar

Fotos de Ràdio Pineda

 

Els Bombers han hagut de buidar d'aigua amb bombers d'extracció, alguns pàrquings al Passeig Marítim que havien quedat anegats d'aigua. La zona de la façana marítima ha quedat anegada d'aigua durant la nit i matinada i també alguns accessos al passeig de Mar. La Policia Local de Pineda s'ha vist obligada a tallar la circulació rodada en diversos trams del passeig i alerten que l'aigua podria arribar a inundar pàrquings i baixos dels edificis de primera línia de mar.

Durant el matí, els Bombers han hagut de fer diverses actuacions i extreure aigua de soterranis.

 

1
 

Els bars i restaurants de Pineda també han hagut de prendre mesures de precaució davant el fort vent que ha fet les darreres hores. Alguns propietaris de cafeteries han perdut els seus tendals amb pèrdues econòmiques ja que s'hauran de refer de nou. Altres els han pogut salvar fins i tot lligant-los amb elements del mobiliari urbà per evitar patir danys.

 

El cabal de La Tordera supera els 80 m3 per segon

Segons informa l’Agència Catalana de l’aigua s’ha superat el nivell d’alerta en el riu Tordera a l’estació de Fogars de la Selva. Alguns accessos estan tallats. El cabal del riu és de 80 m3/s, molt superior a l’habitual i es poden veure afectats punts baixos i d’encreuament de la llera al riu al tram baix. Es preveu que les pluges continuïn durant les properes hores i, per tant, el cabal pot continuar creixent. Hi ha hagut afectacions a Hortsavinyà, o Can Camps entre altres punts de Tordera. Es demana seguir les recomanacions de Protecció Civil.