Vés al contingut
1

La llevantada torna a malmetre la façana marítima de Pineda

Fotos de Ràdio Pineda

 

El temporal ha tornat a impactar de ple a la façana marítima. Les onades han descalçat el passeig el alguns punts, i el pas per a bicicletes a la Platja dels Pescadors ha quedat totalment malmès i impracticable fins que no es pugui reparar. Caldran setmanes per recuperar tota la zona.

 

1

 

 

1

 

Els pescadors de la Confraria de Pineda vetllen amb precaució tota la zona on hi ha les barques. El temporal ha descalçat les politges, que es coneixen com a morts, i que serveixen per varar es barques. La situació és greu i els darrers temporals s'han endut molta quantitat de sorra segons ha explicat el Patró Major Francesc Horta. Les onades han arribat fins la mateixa confraria i ha mogut les barques, algunes d'una tona de pes.

 

1

 

 

Problemes a Rodalies

Rodalies de Renfe ha informat que per condicions climatològiques adverses es poden produir afectacions superiors als 30 minuts a la R1, per circulació de trens per via única entre Vilassar i Mataró reduint freqüències en aquest tram.

 

Caiguda d'arbres i branques

Una altra incidència ha estat la caiguda d'arbres i branques. Destaquem la caiguda d'un dels arbres de la Plaça de l'Església de Pineda, just davant de l'hotel Mercè, que ha caigut sobre la barana de la plaça i ocupant el carrer Montpalau.



1

 

Els taxis habiliten un telèfon d'emergència

El servei de taxi a Pineda ha posat a disposició un telèfon per demanar els seus serveis; és el 618 00 55 13,  degut a que el telèfon habitual ha donat alguns problemes. El sergent Carlos de la Policia Local de Pineda ha demanat prudència tant si es circula en vehicle com a peu i ha explicat que la Brigada Municipal ha pogut obrir alguns accessos.

 

1

 

La previsió és que el mal temps continui

El meteoròleg de Ràdio Pineda, Jordi Pérez, ha dit que les onades poden ser encara més altes. També ha afegit que la pluja pot continuar les properes hores i sumar més litres. Fins aquest matí s'havien recollit a Pineda més de 100 l/m2.

 

1