Vés al contingut
1

El temporal de mar inunda la zona del passeig de Pineda

Inundació al C/ Consulat de Mar, al final del C/ Santiago Rusiñol de Pienda. Foto: @C_1984_Eve

 

Situació preocupant aquest vespre a Pineda a causa del temporal de mar. La zona del passeig marítim de Pineda està molt afectada i inundada d'aigua, que entra de mar cap a terra. La Policia Local de Pineda ens informa que s'ha vist obligada a tallar la circulació rodada en diversos trams del passeig i alerten que l'aigua podria arribar a inundar pàrquings i baixos dels edificis de primera línia de mar. Tots els cossos de seguretat i emergències estan en alerta pel temporal. 


 

També cal estar molt atents els que heu d'agafar el tren. Durant tot el dia hi ha hagut incidències i talls a la línia R1 del Maresme i aquest vespre la circulació dels trens s'efectua fora del seu horari habitual, amb afectacions que poden superar els 45 minuts. En aquests moments no hi ha cap tram tallat, però els trens circulen més lentament i s'han suprimit alguns.


 

Recordem també cal conduir amb molta precaució a causa de la pluja i el vent, i molt alerta circulant pels carrers i pels cops de vent que hi ha a la carretera i l'autopista.


 

I pel que fa al vent, cal no abaixar la guàrdia. Poden caure branques, moure's contenidors, i, en definitiva, es poden produir circumstàncies de perill.

 

A baix, imatge des d'un terrat al C/ Bertomeu de les onades del passeig Marítim de Pineda. Foto: Gemma Balada

 

2