Ja podeu tastar les 25 Jornades del Bacallà de Pineda
Aquest dissabte comencen les 25 Jornades del Bacallà, a càrrec dels Restauradors de Pineda. Fins el dia 25 de març ofereixen plats amb el bacallà com a ingredient principal. Un dels restauradors de les Jornades, Salvador Boada del Restaurant Diagonal, ha explicat que mantenen els plats clàssics però també aprofiten per innovar a la cuina, maridat amb amb vi de la zona, de km 0 d'Alella. Els restaurants Can Formiga, Pura Brasa, Tape Mare i Domèstic participen a les 25enes Jornades, oferint cap a 30 plats diferents amb el bacallà, d'entre els 8 i els 17 euros. Podeu consultar la informació de les 25enes Jornades del Bacallà, cartes, plats i preus, al nou web de turisme: www.visitpineda.com
Una bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la nostra vila, com el bacallà a la cuina, per la proximitat amb Setmana Santa, a les 25enes Jornades de Bacallà que s'allargaran fins el diumenge de Rams.