Vés al contingut
1

Noemí Llorens (JxP): «Començo el curs més forta i decidida a tirar endavant el nostre projecte de futur per Pineda»

 

Foto. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Noemí Llorens de Junts per Pineda

 

Noemí Llorens, de Junts per Pineda, ha participat avui al cicle d'entrevistes amb els i les portaveus dels grups municipals. Ha començat l'entrevista, en referència el cas que ha transcendit als mitjans de comunicació, i que l'afecten personalment, remarcant que mai ha «denunciat a cap home per assetjament», i que el que va fer és «queixar-se al partit d'una mala experiència, cosa que és ben diferent».

 

Ha explicat que Junts mai va obrir cap expedient en aquell moment per aclarir el tema, i que creu que s'hauria d'haver fet abans d'expulsar-lo. De tot això, considera que es va utilitzar la seva «mala experiència en una lluita de poder intern del partit».

Noemí Llorens ha recordat que és ell qui la va denunciar a ella. Ha dit que l'única manera de tancar el procés judicial era l'acord que es va filtrar el mes passat a El País, i ha insistit en que si ella no ha presentat mai cap denuncia, no por retirar cap denúncia. En aquest sentit, en l'entrevista a Ràdio Pineda ha dit que el que no pot acceptar que «es barregin les coses i es barregin els casos». També ha volgut remarcar que «la violència masclista és un tema massa seriós com per frivolitzar i opinar sense tenir tota la informació».


 

En l'entrevista també ha agraït les mostres de suport que ha rebut i ha instat a «que es respecti la voluntat de qualsevol persona a acabar qualsevol procés judicial amb acords, sempre imperfectes, però també alliberadors de pressions jurídiques i econòmiques».


 

En l'entrevista ha parlat de la nova alcaldessa i dit que «tindrà un estil diferent i Junts demana que es pugui complir el Pla d'Acció Municipal que també inclou propostes del seu partit». Ha afegit que «hi ha projectes encallats a l'Ajuntament i per tant, cal millorar l'administració local, perquè és molt millorable». Ha dit que «actualment, no es fan llicències que puguin fer certificacions per dur a terme activitats econòmiques i actualment es fan subcontractacions».


 

També ha dit que «creu que el govern els escolta més del que sembla». Noemí Llorens també ha demanat a l'equip de govern que pugui baixar l'IBI l'any que ve, ja que els ciutadans veuran com el rebut de les escombraries augmenta de valor. Ha explicat que és una mesura que s'aplicarà a tot Europa però es podria compensar baixant l'IBI.

Del congrés que farà Junts a Calella a finals d'octubre, ha explicat que la junta de Pineda hi participarà amb diversos membres.


Podeu recuperar les entrevistes a www.radiopineda.cat