Vés al contingut
1

El PSC del Maresme ha celebrat a Pineda l'inici del nou curs polític del Maresme

 

Fotos de Ràdio Pineda


 

L'acte es fa aquesta tarda al Centre Innova de Pineda amb la participació de la consellera d'Economia Alícia Romero i la consellera d'Educació i Formació Professional Esther Niubó així com el portaveu del PSC al Parlament Elena Díaz. També hi serà Xavier Amor, Secretari General de Governs Locals de la Generalitat i també hi serà l'alcaldessa de Pineda, Sílvia Biosca

L'alcaldessa de Pineda, Sílvia Biosca ha dit que «hi ha un cert descontentament de la política i per això s'ha de treballar intensament i fer-ho bé». També ha dit que els polítics «han de saber abordar els problemes que són molts, com l'habitatge, l'educació, la inseguretat o les cues a la sanitat» entre altres. També ha dit que «ara toca obrir finestres i treballar per a poder transformar».

Finalment també ha fet un agraïment al PSC del Maresme «per acollida» que ha rebut.


 

Xavier Amor ha dit que «ara el PSC és al Govern de Catalunya i això els obliga a més». Ha afegit que «són exigents per treballar pel país» i ha dit que en la seva nova tasca al govern català «ja ha pogut comprovar que les necessitats als pobles de Catalunya són molt diferents, començant pels Consells Comarcals entres altres». També ha dit que «aviat es podrà informar de les noves inversions que es faran, i en aquest sentit ha dit que «també hi haurà inversions pel Maresme i per Pineda, però ara treballa per la totalitat de municipis catalans».


També hi eren José Ballesteros, Secretari d'Educació del PSC del Maresme i Clàudia Flo, Secretària d'Exclusió Social del partit i l'alcalde de Mataró, David Bote que és també el Primer Secretari del PSC del Maresme i molts responsables del PSC comarcal.

 

1

 

1


 

Una delegació pinedenca participa a la Festa de la Rosa del PSC

I una delegació del PSC de Pineda també ha participat el diumenge de la Festa de la Rosa que s'ha fet a Gavà. Durant l'acte, el president Illa ha felicitat públicament el nomenament de Sílvia Biosca com a nova alcaldessa de Pineda pel PSC.