Vés al contingut
1

Pubillatge de Pineda: «Ens emportem moltes experiències viscudes»

 

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

«Formar part del Pubillatge de Pineda és una experiència inoblidable, un orgull representar el poble a tot Catalunya i també hem fet nous amics». Aquesta és la valoració que fan els representants del pubillatge i animen als joves a conèixer el món del pubillatge i en formar-ne part. Dissabte 31 d’agost deixaran el càrrec per donar pas als nous representants de l’entitat a l’acte de proclamació del nou pubillatge pinedenc, a les 6 de la tarda al pati de Can Comas. Carla Mena, Pubilla de Pineda ha valorat positivament l’any de pubillatge.

 

L’Ainoa Cañete, Pubilleta de Pineda ha dit que s’ho ha passat molt bé. Ha explicat que ha fet molts viatges i que li ha agradat conèixer molta gent. Ha animat als nens i nenes a formar part del Pubillatge.

 

I l’Arnau Caimel, Hereuet de Pineda també ha dit que ha gaudit molt perquè ha visitat molts de pobles i ha fet molts amics.

 

David Ponsdomènech, responsable del Pubillatge Pinedenc ha destacat la implicació i el compromís d’aquests joves que han representat Pineda a tot arreu.

 

1

 

Els actuals representants donaran pas als nous membres de l’entitat a l’acte de proclamació de la Pubilla, l’Hereu, la Pubilleta i l’Hereuet de Pineda, el dissabte 31 d’agost a les 6 de la tarda al Pati de Can Comas.

 

2