Vés al contingut
1

Podeu visitar a l'oficina de Turisme els nous photocalls dels Gegants i Gegantons de Pineda

 

 

Tots els infants que vulguin ja es poden fer fotografies o 'selfies' amb totes les figures geganteres de Pineda. Es tracta d'uns photocalls que es poden visitar a l'Oficina de Turisme de la plaça de Catalunya. Les noves imatges són obra de la dibuixant Glòria Fort que ha il.lustrat els gegants de Pineda i també els gegantons.

Recordem que l'any passat ja es van inaugurar les figures dels gegants, mentre que aquest any s'han estrenat les figures dels gegantons Dauna, Pinet i Raquel, adreçats sobretot als infants més petits.

 

Es poden visitar cada dia mentre l'oficina sigui oberta. La proposta s'ha fet a petició de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Pineda per poder donar a conèixer més les figures dels Gegants de Pineda entre pinedencs i visitants.

 

 

1

 

 

1

 

 

1

 

 

La colla ha creat imants (per la nevera) en una edició de col.leccionista

Actualment es poden trobar imants de les figures dels gegants i també de la Dauna en una edició limitada de només 75 exemplars. Per tant, és una peça per als col.leccionistes i pels amans dels gegants de Pineda i els infants. Són fets amb fusta a tot detall, i els propers dies també es podrà aconseguir la peça d'en Pinet i la Raquel, també limitada a només 75 unitats.

A banda d'això, la colla també ha creat un imant amb l'escut de Pineda, també d'edició limitada. Es poden trobar a la botiga Filigranes del carrer Major 18 de Pineda.

 

1