Vés al contingut
1

La Fundació Social Obra de Maria i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme participen al Saló FiraGran 2024

 

S'ha fet a l'Hospitalet i durant la fira, el pinedenc Joan March de la Fundació Obra de Maria ha entregat al Conseller de Drets Socials Carles Campuzano, i a la Consellera de Drets i Serveis a les Persones del Consell Comarcal del  Maresme Sra. Marta Paset, la informació referida al projecte “Prevenint la Solitud”. El projecte es du a terme al Maresme amb la participació de FATEC, Fundació Social Obra de Maria, el Consell Comarcal i els ajuntaments de Calella i Pineda.

 

 

1

 

Durant la fira, un grup de pinedencs també hi han participat. És una fira emmarcada en els serveis adreçats a la gent gran, però també com a espai de debat i aprenentatge en relació a fer accions per millorar la qualitat de vida de la gent gran, promoure un envelliment actiu i participatiu i defensar els interessos de la gent gran. La Fundació està compromesa amb els diferents Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’agenda 2030.


 

Entre les accions que es desenvoluparan des de la Fundació FiraGran destaca la d’organitzar i promocionar FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya. A través de la Fundació es preten obrir l’esdeveniment a nous públics, noves activitats i nous expositors, que facin de l’esdeveniment un referent per a la gent gran i pels professionals que treballen en la seva atenció.