Vés al contingut
1

Comencen les obres per refer el pont de fusta del Passeig de Mar

 

La intervenció està en marxa des de dilluns passat i la durada prevista és d’entre dues i tres setmanes. El cost de les obres és de 34.212,75€, utilitzant una fusta tractada que resistirà l’aigua de mar entre 10 i 12 anys. Després de rebre els corresponents permisos de Costes, l’Ajuntament ha pogut iniciar l’esperada intervenció d’un dels passos més utilitzats per la ciutadania. Si no sorgeixen imprevistos meteorològics durant el procés d’instal·lació, el pont tornarà a ser transitable a partir de la segona meitat de juny, un cop els materials s’acoplin de manera adequada.


 

El pont es fa amb materials que tenen els requisits indispensables per resistir el desgast que comporta la proximitat amb l’aigua del mar. Així, la fusta utilitzada serà tractada per tal que resisteixi les condicions del seu emplaçament durant els propers 10 o 12 anys.

 

1


 

Garantir la seguretat

En una entrevista a Ràdio Pineda, l’alcalde explicava que «el pas es va haver de tancar per un informe que advertia del perill pel pas de les persones». Ara, amb aquesta reforma, «es garantirà el pas segur i s'evitaran incidents no desitjats».

 

1