Vés al contingut
5

‘L’English Day’ de l’escola Fedac Pineda

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa


 

La importància de l’anglès en l’aprenentatge marca tots els dies del curs escolar, però n’hi ha un que les escoles ho celebren especialment. Es tracta de l’ENGLISH DAY’, on la llengua anglesa i la cultura dels països de parla anglesa són els eixos transversals de totes les activitats, tallers i jocs que es realitzen.

L’Escola FEDAC Pineda ho va celebrar el passat divendres 26 d’abril, implicant a tot l'alumnat, amb activitats durant tot el matí i un talent show a la tarda. Jèssica Ayala, auxiliar de conversa i una de les organitzadores d’aquest projecte ha explicat que l’objectiu és que els alumnes aprenguin la llengua de forma divertida i vivencial.

 

1

 

 

Aquest any cada curs ha preparat balls, cançons i manualitats a l’entorn dels cinc continents on es parla la llengua anglesa. Una representació de cada curs ha explicat al programa ‘Anem a l’escola’ quins països han treballat. Escoltem en Jordi i la Nina d’infantil, en Martí i l’Abel de cicle inicial i la Ivet i la Júlia de cicle mitjà.

 

2

 

1

 

3

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat al projecte de ‘L’English Day’ de l’escola Fedac Pineda al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.

 

4