Vés al contingut
1

Andrea Enrich al musical ‘Pretty Woman’ de Madrid

Foto: Ràdio Pineda i Andrea Enrich/Teatre Apolo Barcelona

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

L’actriu pinedenca participa al musical amb funcions programades fins a finals d’abril al teatre EDP de la Gran Vía de Madrid. Hem parlat amb ella i ha dit que ‘Pretty Woman’ «ha estat el seu primer musical de gran format» com a cantant, actriu i ballarina.

 

1

 

De ben petita va formar part del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda. A Pineda ha participat als ‘Pastorets’ i en d’altres muntatges del Centre com ‘La Bella y la Bestia’. Andrea Enrich ha recordat el seu pas del centre i ha dit que en té molt bons records.

 

L’Andrea és una actriu molt completa perquè a més, és ballarina i cantant. Després del seu pas al Centre Cultural, s’ha format en cant i dansa a la Fàbrica Llobet i Guri de Calella, i ha sigut alumne de l’escola de teatre musical de la Coco Comin. Andrea Enrich ha dit que ella tenia molt clar que volia ser actriu, ballarina i cantant i participar en musicals.


 

Podeu escoltar l’entrevista completa a l’actiu pinedenca Andrea Enrich al programa ‘Sortim’ d’aquest divendres, després de l'informatiu del migdia. El programa d’aquesta setmana també parlarà de La Mostra de Teatre i el ‘Pineda Mar de flors’. Presentat per Olga Diéguez.

 


 

Andrea Enrich: Una actriu molt completa

Ha participat en altres musicals estatals com ‘Una Rubia muy legal’, ‘Geronimo Stilton’, el musical ‘Annie’, entre altres. També és membre de la companyia Espiral Magica que fa poc va actuar a l’Auditori de Pineda amb l’espectacle musical familiar ‘Orelles de Papallona’. A banda de la seva faceta com a actriu de musicals, també és corista de la cantant de pop Belén Aguilera i aquest proper estiu cantarà en diversos festivals, entre altres projectes professionals.

 

2