La collita de pèsol del Maresme serà un 20% inferior per les altes temperatures de l'hivern
Foto d'arxiu.
Els productors de pèsol asseguren que tindrà la qualitat de sempre però un 20% inferior a la de l’any passat per culpa de les altes temperatures registrades a l’hivern. Al pèsol “li agrada el fred” i necessita aigua de la pluja.
Tot i això, serà una bona anyada tot i que els pagesos estan preocupats pels efectes del canvi climàtic que poden afectar les collites per l’increment de les temperatures i la manca de puges.
Nova edició de 'Temps de Pèsols'
El Maresme ha acollit un any més el 'Temps de Pèsols', les jornades gastronòmiques de la “perla verda” de la comarca, un esdeveniment que ressalta la tradició culinària i la singularitat dels productes de km 0 organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Una setantena de productors, elaboradors i restauradors del Maresme participen a l'esdeveniment fins l'1 de maig.