Vés al contingut
1

Jardineres elevades amb productes de temporada a l’escola Jaume I

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

Es tracta del projecte de l’hort escolar que treballen els alumnes de segon. Ho fan amb jardineres elevades on hi tenen plantat enciam, maduixes, pèsols, faves, cebes i remolatxa, i també hi tenen petúnies plantades. Els mateixos alumnes s’encarreguen de cuidar-lo i regar-lo quan toca. Marta Aregai, mestre de primer i l’Estefania Olmo coordinadora de Cicle Inicial de l’escola Jaume I han explicat al programa ‘Anem a l’escola’ que els alumnes aprenen sobre plantes i agricultura, i és un projecte que fomenta molts valors com ara el treball en equip, l’esforç, la cura del medi ambient i l’alimentació saludable i equilibrada.

 

1

 

Els alumnes hi van per grups cada dos dies per veure l’hort i el seu procés. Una representació d’alumnes de segon han explicat com és el seu hort amb productes de temporada. Són el Javier, la Laia, l’Ona, l’Ibra, la Nahia i l’Arwa.

 

1

 

2

 

3

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat al projecte de l’Hort Escolar de l’escola Jaume I al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.

4

 

5

6

7