Vés al contingut
1

Èxit i bon balanç de la 2a. Fira Treballa, que s'ha celebrat al Centre Innova

 

Escolta AQUÍ les entrevistes al programa Pineda Es Mou

 

L’edició d’enguany, organitzada per l'Ajuntament de Pineda, ha permès fer 300 entrevistes de treball, i s'ha centrat en el sector turístic i la restauració, amb grans i petites empreses, amb l'objectiu d'ajudar tant a les persones a trobar feina com a les empreses a trobar els perfils que necessiten. Les empreses, repartides entre diversos espais de l'Innova, han fet entrevistes breus a candidats i candidates, que també han entregat el seu currículum perquè puguin contactar amb ells. També han estat presents el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i Adecco, empresa de treball temporal.

 

1

1

 

El pinedenc Xavier Cano, propietari i director del Champanillo, que ha obert negoci recentment a Pineda, és un dels empresaris que hi ha participat. Ha destacat que necessiten personal, i són presents «per oferir diversos llocs de treball a la gent de Pineda, o de poblacions properes. Busquem sobretot un perfil jove i ganes de treballar».

Noèlia Costa, directora de RRHH i Qualitat de Ehogroup, ha dit que «busquen perfils de tot tipus, i busquen gent que vulgui treballar durant tota la temporada». Pels seus hotels a Pineda i Calella, els Pineda Splash 30º Hotels i Hotel Espanya 30º Hotels, demanen «actitud positiva i amb ganes». Busquen treballadors per a cuina i sala sobretot.

 

1

La regidora de Promoció Econòmica i de Turisme, Carmen Montoya, ha dit que «la fira vol donar oportunitats a moltes persones i fomentar els llocs de treball a Pineda». L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que «és un dia important just abans de la temporada turística i l'objectiu és donar facilitats als veïns». Ha dit que hi ha moltes ofertes de feina, i això és una oportunitat per a tothom i també per les empreses. També ha explicat que «els ajuntaments no tenen la competència, però poden ajudar a trobar feina, i per això han creat aquesta fira, que ajuda a desenvolupar també els municipis».També ha afegit que «cal dissenyar el creixement econòmic de Pineda, i per això aviat es podrà desenvolupar una nova àrea al polígon industrial de Pineda».

 

1

Fira Treballa s'ha celebrat avui al Centre Innova, centrada en l’oferta d’empreses del sector turístic i restauració. Els aspirants a trobar un lloc de treball portaven el seu currículum i han pogut fer entrevistes amb les diferents empreses que oferien llocs de treball. També s'ha guiat a tothom segons les seves preferències i s'ha ajudat a la gent a trobar feina, tant per empreses grans com petites. També hi havia empreses de treball temporal que oferiran les seves propostes de feina.

 

1