Vés al contingut
1

La destinació turística del Maresme és finalista als premis TravelGuau

 

 

El Maresme ha estat finalista als premis TravelGuau a la categoria de millor destinació Pet Friendly 2023, un reconeixement a l’oferta turística de la comarca que es pot fer amb les mascotes, des de les platges habilitades fins als allotjaments i establiments de restauració on els animals són benvinguts.


 

Els Premis TravelGuau tenen l’objectiu de difondre i reconèixer a empreses, entitats públiques i particulars que aposten per incentivar la relació amb les mascotes des del respecte i la convivència amb elles i amb l’entorn, propiciant nous espais de desenvolupament que satisfacin les necessitats de les persones amb mascotes des d’un punt de vista sostenible i amb una atenció especial cap al turisme amb mascotes.


 

La presidenta del Consorci, Carme Ponsa, ha rebut el reconeixement en el marc de Fitur. El Maresme ha competit amb les candidatures de Mazarrón, València, Santiago de Compostel·la i San Lorenzo de El Escorial.

Ha aconseguir ser finalista en la categoria de millor destinació Pet Friendly. La presidenta, Carme Ponsa, ha rebut el reconeixement a la fira turística FITUR de Madrid. També hi ha estat present l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i el de Santa Susanna Joan Campolier entre altres.


 


 


 

La Diputació de Barcelona també fa èmfasi en la connectivitat i la Copa Amèrica

El Consorci de Turisme fa bandera de l’àmplia varietat turística del Maresme, posant en valor la qualitat dels seus allotjaments i restaurants, la seva gastronomia, la seva cultura i patrimoni i les seves activitats, maridat amb grans dosis de sostenibilitat.


 

La delegació maresmenca ha comptat amb la presidenta del Consorci, Carme Ponsa, qui també és regidora de Malgrat de Mar, la vicepresidenta i regidora de Turisme de Calella, Cindy Rando, i la directora tècnica, Eva Esplugas; així com els alcaldes de Pineda de Mar, Xavier Amor, Malgrat de Mar, Sònia Viñolas, i Santa Susanna, Joan Campolier, i la regidora de Turisme del Masnou, Maria Llarás. També hi han participat empresaris del sector.