Vés al contingut
1

Programa especial Connecta amb l'Alcalde amb preguntes dels nens i nenes de Pineda

Ha tornat a Ràdio Pineda el programa Connecta amb l'Alcalde amb una edició especial amb preguntes dels nens i nenes de les escoles de Pineda. L'activitat s'ha fet en col·laboració amb les escoles i coordinada per Maria-Josep Hernàndez, retransmés en directe per la ràdio i també per Instagram de Ràdio Pineda.

 

Escolta el programa

Mira el directe a Instagram
 

 

Els infants de les diferents escoles han plantejat temes relacionats amb el reciclatge, o la importància de regular la circulació de patinets elèctrics. També han preguntat pel canvi en la decoració de Nadal de Pineda i també han fet preguntes d'aspectes personals com ara «perquè ha volgut ser alcalde de Pineda» o bé «que li agradava més de la seva escola i dels jocs del pati». Ha dit que «li apassiona la feina que fa tot i reconèixer que sempre hi ha molta feina a fer». Li han preguntat sobre quin són els projectes que més li agraden. També li han demanat «poder fer una assemblea de nens i nenes de Pineda per decidir alguns aspectes que tenen a veure amb la seva edat».

 

També han demanat millorar la plaça de Pau Casals per tenir més espai de joc ja que està just al davant de l'Escola Mediterrània i l'Institut Pineda. Un altre alumne li ha preguntat perquè es van retirar les cistelles de la plaça Espanya i l'alcalde ha dit que «era complicat compaginar tots els usos de la plaça i ara s'han instal.lat noves cistelles al carrer de la Val d'Aran». També han demanat que alguns espais de joc puguin tenir un millor paviment de cautxú com altres espais com els de la plaça Espanya».


 

Xavier Amor també ha rebut una pregunta sobre com l'Ajuntament de Pineda podrà millorar l'estat de la platja. Amor ha dit que «ara hi ha un problema i li agradaria fer més coses però els permisos són molt lents i ja es prepara com s'ha de preparar pel proper estiu». I un alumne li ha preguntat sobre les mesures perquè no hi hagi famílies necessitades al poble.


 

En el programa també han parlat de les seves aficions i també de les seves aspiracions quan siguin grans i han aparegut una pila de professions i passions com ara ser cantant, metge, policia local, biòleg, professora o alcalde.


 

El programa s'ha emès en directe des dels estudis del carrer Justícia i s'ha pogut seguir per l'emissió de la 94.6 FM, www.radiopineda.cat i via Instagram de Ràdio Pineda i Xavier Amor.