Vés al contingut
1

Torna l’espai ‘Anem a l’escola’ parlant del projecte ‘UIUI’ de l’escola Montpalau

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Aquest dijous a 2/4 de 2 del migdia a Ràdio Pineda. L’espai s’emet cada 15 dies on visitem una escola diferent per parlar dels projectes que es treballen als centres educatius de Pineda.

Per començar la temporada, aquest dijous visitem l’escola Montpalau per parlar del projecte ‘Un Infant, Un Instrument’ (UIUI). Els i les alumnes de 4rt i 5è de primària tenen la oportunitat de gaudir de la música i aprendre a tocar un instrument. El projecte es treballa en xarxa amb l’Escola Municipal de Música de Pineda i consisteix en una sessió setmanal, en horari lectiu, on aprenen a tocar instruments de corda. Cada alumne té el seu i poden triar entre el violoncel, el violí, la viola i el contrabaix. El projecte també es treballa a les escoles Sant Jordi i Antoni Doltra. De fet, a final de curs, els i les alumnes de les tres escoles fan un concert conjunt a les famílies.

Podeu escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte ‘UIUI’ (Un Infant, Un Instrument) aquest dijous a 2/4 de 2 del migdia a Ràdio Pineda i el podreu recuperar al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.