Vés al contingut
1

ERC demana al ple que el panell de control viari del c/St. Antoni indiqui bé la velocitat

 

Meritxell Mateu d'ERC ha demanat que «es faci respectar la velocitat al carrer Sant Antoni perquè alguns vehicles van a gran velocitat». Ha dit que el senyal lluminós de control de velocitat a 20 km/h, «no fa la seva funció perquè indica la velocitat d'un tram anterior al carrer, just a tocar de la plaça de Margarida Xirgu». Ha afegit que alguns conductors, «un cop arriben a la plataforma del carrer Sant Antoni augmenten la velocitat sense respectar l'avís lluminós».

També ha afegit que «volen que el senyal lluminós doni bon resultat perquè sovint alguns conductors no ho respecten, i els veïns volen que els cotxes vagin a la velocitat correcte».

 

La regidora de Seguretat Ciutadana Sílvia Biosca ha dit que «és una mesura preventiva i si la senyal no acaba de funcionar prendran altres mesures com ara instal.lar un radar». Ha dit aquests panells informatius s'instal.len «en els punts on es detecta més velocitat del compte».

El govern local també ha dit que hi ha altres punts de Pineda on també es vol avisar als vehicles perquè redueixin la velocitat «pel perill que comporta al centre de la població».