Vés al contingut
1

Nova edició dels Tallers de la Memòria per a la gent gran

Foto: L'edició anterior va ser tot un èxit

 

Es faran a partir del 18 d’octubre, tant a Pineda Centre com a Poblenou, amb una sessió setmanal durant 12 setmanes. Els tallers estan organitzats per Benestar Social de l’Ajuntament i són per a persones més grans de 65 anys empadronades a Pineda.

 

Les treballadores familiars Isabel Madrid i Quima Llanos són les talleristes. Han explicat a Ràdio Pineda que l’objectiu és mantenir i millorar la memòria a través d’exercicis pràctics i divertits. També són importants les relacions socials que es fomenten. Han explicat també que es treballa la memòria visual, remota i a llarg termini, el raonament, l’escriptura i el llenguatge per adquirir i recuperar agilitat mental.

 

1

 

Els tallers començaran a partir del dimecres 18 d’octubre al Casal d’Avis de Poblenou i a partir de dijous 19 d’octubre a Pineda Centre, al c/Riera 31. Cal apuntar-se al Carrer Riera 31 o bé al passeig Diputació 8 (seus de Benestar Social)

 

Els tallers estan organitzats per Benestar Social de l’Ajuntament i són per a persones més grans de 65 anys empadronades a Pineda.

 

1