Vés al contingut
1

La pinedenca Charo Garcia ha estat la guanyadora de ‘La Megapanera de la Festa Major’

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Ràdio Pineda ha fet aquest matí en directe per ràdio i també per Instagram, el sorteig de la Megapanera de la Festa Major, valorada en 1600 euros, gràcies a la col·laboració de Gent de Pineda, que també ha retransmès el sorteig en directe des de les seves xarxes socials.

 

2

Sònia Caro presidenta de Gent de Pineda, Eva Rite dinamitzadora del comerç local, Estefania Burgos i Olga Diéguez de Ràdio Pineda

 

 

En total han participat 174 persones i el sorteig s’ha fet a través de l’aplicació Generar Números Aleatorios. Ha sortit com a guanyador el número 129 que correspon a a Charo Garcia, de Pineda de Mar. Recordem que per participar havieu de felicitar la Festa Major a qui vosaltres vulguessiu trucant a la ràdio o bé, fent un missatge de veu al whatsapp de Ràdio Pineda. Charo Garcia va trucar per participar i desitjava una bona Festa Major a tothom. Hem parlat amb la guanyadora un cop finalitzat el sorteig i s’ha mostrat molt emocionada pel premi.

El sorteig de la Megapanera de la Festa Major s’ha fet gràcies a la col·laboració de les botigues associades al comerç local. Més de 30 regals entre els quals hi ha pernils, vals de descomptes, un menú per a dues persones a un restaurant de Pineda, consultes jurídiques gratuïtes, roba, ulleres de sol, manicura, pedicura i depilació, entre altres, valorada en 1600 euros. Ràdio Pineda i Gent de Pineda fem un agraïment a totes les persones que han participat i us desitgem una Bona Festa Major.

 

 

Botigues associades a Gent de Pineda que han col·laborat amb la Megapanera de la Festa Major


 

Farmàcia Vivas

Nualart Martí, S.L

Asseguris Mediterraneum Corredoria d’Assegurances

Eco Pizzeria Que Bona!

ICP Advocats

Idea Serveis Empresarials, S.L

Estanc Bordas

Muralla Òptica

Joieria Mediterrània

Tendalls Reixac

Psitahome

Sonia Aurea Cakes

Centro Brilla Agalma

Autostop Pineda

Nou Estil

Can Tomas

Wonder Party

Viatges Carrefour

Peixateria Borrull

Piscines JG

Peixateria Molano

Soulfulbcn

Restaurant Can Formiga

La Voliana

KWAPU

Òptica Poblenou

Bon Area

Isabel Imatge Personal Integral

Lavasprint

Clínica Dental Daxa

Noem

Los Extremeños

 

 

2