Vés al contingut
1

Novel·la policíaca amb detectius femenines a l’espai ‘Recomana’m un llibre d’estiu’

Foto: Ràdio Pineda


 

Ana Maria Mateo recomana aquesta setmana tres novel·les policíaques amb el denominador comú de tenir tres investigadores com a protagonistes. Un d’ells és el llibre ‘Las Madres’ de Carmen Mola. Es tracta de la quarta entrega protagonitzada per la inspectora Elena Blanco. En aquesta ocasió, els tres autors que estan darrera de Carmen Mola, tracten el tema dels ventres de lloguer i la corrupció policial.

La segona novel·la que recomana Ana Maria Mateo és ‘La Suerte del enano’ de César Pérez Gellida. Una història amb un assassinat ple d’incògnites i una inspectora poc social i adicta al sexe. Tot plegat lligat amb el robatori d’obres d’art i els grups de delincuència organitzada.

I per últim, també recomana el llibre ‘La desconocida’ de Rosa Montero i Oliver Truc. Rosa Montero és una de les autores més premiadas en llengua espanyola i Olivier Truc és el guanyador del Premi Quais du Polar, el més prestigiós guardó francés del gènere policíac. Es tracta d’una novel·la negra escrita a 4 mans amb una trama policiaca ambientada entre Barcelona y Lyon.

L’espai ‘Recomana’m un llibre d’estiu’ amb Ana Maria Mateo s’emet aquest dimecres a 2/4 de 2 en directe a Ràdio Pineda. Un espai de foment de la lectura amb la col·laboració de l’escola d’Adults Natura, dins del Pla Lector.