Vés al contingut
1

El pla de pacificació de la NII preveu dues noves rotondes a Pineda

 

 

Junts per Pineda demana al darrer ple, pel pla de pacificació de la NII al Maresme i sobre la previsió per fer un nou enllaç a l'autopista de la carretera direcció a Barcelona. Han demanat fer un grup de treball i ha preguntat pels darrers canvis que hi pugui haver i avançar-se abans no hi hagi decisions fermes.

Xavier Amor ha dit que hi haurà dues fases de l'obra segons les previsions dels tècnics. Ha afegit que el pla preveu dues rotondes, una damunt del Pont dels Creus, i l'altre a tocar del Rierany dels Frares, just al punt on ara hi ha un semàfor.

També ha dit que una de les dificultats del projecte a Pineda és «encabir el carril bici entre la Riera i l'església» i l'Ajuntament ha demanat trobar-hi solucions per no fer passar totes les bicicletes per dins del poble.

 

Xavier Amor ha dit que una segona fase serà el projecte per fer un nou accés a l'autopista en direcció Barcelona. Xavier Amor ha dit que «caldrà diàleg per saber si es pot fer el nou enllaç i poder fer un debat per buscar la millor solució».

 

Noemí Llorens ha demanat «crear ja l'equip de treball abans no es prenguin segons quines decisions». Xavier Amor ha dit que una part de les obres van a càrrec dels Fons Europeus Next Generation, i aquests treballs són els que s'han de fer primer.