Vés al contingut
1

Xavier Amor és diputat adjunt d'Esports a la Diputació de Barcelona

 

 

El Ple de la Diputació de Barcelona aprova la nova organització per al mandat 2023-2027. La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ha posat remarcat que amb la nova composició «ens assegurem un govern ampli, plural, divers, progressista i de progrés que ha sumat ERC al PSC, als Comuns, a Impulsem el Penedès i a Junts per Igualada». Moret també ha destacat la mà estesa per explorar «lògiques de consens».

A tot això, l'alcalde de Pineda forma part de l'organigrama a l'Àrea d’Esports i Activitat Física, encapçalada per David Escudé (PSC-CP) i amb Xavier Amor (PSC-CP) com a diputat adjunt. 


 

El nou govern, encapçalat per la presidenta Lluïsa Moret, comptarà amb Marta Farrés (PSC-CP) com a vicepresidenta primera; Dionís Guiteras (ERC-AM) com a vicepresident segon; Candela López (ECP-C) com a vicepresidenta tercera; Marc Castells (Junts per Igualada) com a vicepresident quart; Eva Baró (ERC-AM) com a vicepresidenta cinquena; Maria Eugènia Gay (PSC-CP) com a vicepresidenta sisena i Josep Triadó (Junts) com a vicepresident setè. 

 

1


 

Àrees de Govern de la Diputació de Barcelona

Àrea  de Presidència, encapçalada per Lluïsa Moret (PSC-CP); i amb Núria Parlon (PSC-CP) com a diputada delegada per a les Relacions Internacionals, l’Agenda 2030, les Agendes Urbanes i la innovació de les polítiques públiques. 

Àrea de Serveis Generals i Transició Digital, encapçalada per Pilar Díaz (PSC-CP) i amb David Quirós (PSC-CP) com a diputat delegat de RRHH. 

Àrea de Bon Govern, Transparència i Participació, presidida per Dionís Guiteras (ERC-AM) i amb Antoni Vélez (ERC-AM) com a diputat delegat de Bon Govern i Transparència i Marc Serra (ECP-C) com a diputat delegat de Participació. 

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat, dirigida per Alba Barnusell (PSC-CP) i amb Javier Silva (PSC-CP) com a diputat delegat de Joventut i Filo Cañete (PSC-CP) com a diputada delegada de Cures i Cicle de Vida. 

Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana, encapçalada per Carles Ruiz (PSC-CP) i amb Ana Maria Martínez (PSC-CP) com a diputada delegada d’Habitatge.

Àrea d’Educació, presidida per Joan Josep Galiano (ERC-AM) i amb Glòria Colom (ERC-AM) com a diputada adjunta. 

Àrea de Cultura, encapçalada per Jordi Martí (ECP-C).

Àrea de Feminismes i Igualtat, presidida per Eva Baró (ERC-AM) i amb Raquel Albiol (ERC-AM) com a diputada adjunta. 

Àrea d’Esports i Activitat Física, encapçalada per David Escudé (PSC-CP) i amb Xavier Amor (PSC-CP) com a diputat adjunt. 

Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme, amb Eva Menor (PSC-CP) al capdavant i amb Abigail Garrido (PSC-CP) com a diputada delegada de Turisme.

Àrea d’Infraestructures i Territori, presidida per Sergi Vallès (Impulsem el Penedès) i amb Marc Castells (Junts per Igualada)  com a diputat delegat d’Infraestructures, Equipament i Patrimoni Arquitectònic. 

Àrea d’Acció Climàtica i Transició Energètica, encapçalada per Marc Serra (ECP-C) i amb Jesús Naharro (PSC-CP) com a diputat delegat de Mobilitat Sostenible.

Àrea d’Espais Naturals i Infraestructura Verda, amb Xesco Gomar (PSC-CP) al capdavant i Jordi Fàbrega (ERC-AM) com a diputat adjunt. 

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública, presidida per Josep Ramon Mut (ERC-AM) i amb Olga Serra (ERC-AM) com a diputada delegada de Comerç i Consum i Gemma Tarafa (ECP-C) com a diputada delegada de Salut Pública.